Ključne besede: sadjarstvo, jablana, fuji, obremenitev dreves, število plodov, velikost plodov, kakovost pridelka, organske kisline, antociani, fenolne spojine, sladkorji, barvaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: jabolka, Zlati delišes, Braeburn, Fuji, Topaz, Rdeči delišes, skladiščenje jabolk, fizikalno-kemijske lastnosti, instrumentalne metode, senzorične lastnosti, okus, vonj, tekstura, videz, barvaCelotno besedilo (datoteka, 989,70 KB)
Ključne besede: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, kloni, Fuji, kakovost plodovCelotno besedilo (datoteka, 2,46 MB)
Ključne besede: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Fuji, kakovost, sladkorji, organske kisline, fenoliCelotno besedilo (datoteka, 298,52 KB)
Ključne besede: sadjarstvo, jablana, Malus domestica, Fuji, plodovi, tehnološki ukrepi, sekundarni metaboliti, fenoli, antociani, kvercetini, dozorevanje, fruit-culture, apple, Fuji, fruits, technological practices, secondary metabolites, anthocyanins, quercetins, phenolics, rippeningCelotno besedilo (datoteka, 14,62 MB)