1. Kakovost pridelka paprike (Capsicum annuum L.) pri hidroponskem načinu gojenjaMateja Grobin, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, zelenjadarstvo, paprika, Capsicum annuum, hidroponika, pridelek, kakovost, rastlinjaki, tla, analizna kemija Celotno besedilo (datoteka, 482,31 KB) |
2. Analiza rasti, razvoja ter pridelka paprike (Capsicum anuum L.) glede na vzgojno oblikoKatarina Dolinar, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, paprika, Capsicum annuum, obrezovanje, sorte, rast, razvoj, pridelek, zavarovan prostor, plastenjaki Celotno besedilo (datoteka, 1,16 MB) |
3. Rast, razvoj in pridelek paprike (Capsicum annuum L.), gojene na kameni volni, glede na gojitveno oblikoTanja Kočevar, 2008, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, paprika, Capsicum annuum, sorte, rastlinjaki, zavarovan prostor, rast, pridelek, razvoj, gojitvene oblike Celotno besedilo (povezava drugam) Gradivo ima več datotek! Več... |
4. Gojenje cepljenih paprik (Capsicum annuum L.) v rastlinjakuKatarina Jeglič, 2010, diplomsko delo Ključne besede: vrtnarstvo, paprike, Capsicum annuum, rastlinske sorte, rastlinjaki, kakovost pridelka, pridelek, cepljenje, obrezovanje poganjkov Celotno besedilo (datoteka, 9,23 MB) |
5. Vpliv organskega in mineralnega gnojila na vsebnost primarnih in sekundarnih metabolitov v plodovih paprike (Capsicum annuum L.)TINA PERKO, 2017, magistrsko delo Ključne besede: paprika, Capsicum annuum L., gnojenje, mineralna gnojila, organska gnojila, primarni metaboliti, Sekundarni metaboliti, sladkorji, organske kisline, vitamin C, polifenoli Celotno besedilo (datoteka, 1,47 MB) |
6. Determination of an optimal priming duration and concentration protocol for pepper seeds (Capsicum annuum L.)Hassen Aloui, Maher Souguir, Chérif Hannachi, 2014, izvirni znanstveni članek Ključne besede: capsicum annuum, seed production, seed collection, germination, seed treatment, stress, pregermination Celotno besedilo (povezava drugam) |
7. Parametri kakovosti solate, paradižnika in paprike iz trgovinJasmina Masten, 2017, magistrsko delo Ključne besede: zelenjava, solata, Lactuca sativa L., paprika, Capsicum annuum L., paradižnik, Solanum lycopersicum L., kemijska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, skladiščenje, senzorična kakovost, geografsko poreklo Celotno besedilo (datoteka, 1,99 MB) |
8. Količina in kakovost pridelka cepljenih rastlin paprike (Capsicum annum L. var. grossum), gojenih v rastlinjakuKlaudija Svetek, 2017, diplomsko delo Ključne besede: zelenjava, paprika, Capsicum annuum, zavarovan prostor, cepljenje, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 2,53 MB) |
9. Gojenje štirih sort cepljene paprike tipa babura (Capsicum annuum L. var. grossum) na prostemPetra Osolnik, 2018, diplomsko delo Ključne besede: paprika, Capsicum annuum, sorte, cepljenje, babura, pridelek, cepljene rastlin, morfologija rastlin Celotno besedilo (datoteka, 2,76 MB) |
10. Vpliv namakanja na pridelek in vsebnost primarnih ter sekundarnih metabolitov pri vrstah čilija Capsicum annuum L. in Capsicum chinense Jacq.Tilen Zamljen, 2019, magistrsko delo Ključne besede: čili, Capsicum annuum L., Capsicum chinense Jacq., namakanje, poljska kapaciteta, deficit, primarni metaboliti, sekundarni metaboliti, pridelek Celotno besedilo (datoteka, 2,79 MB) |