Ključne besede: vrtnarstvo, mešani posevki, navadni fižol, Phaseolus vulgaris, blitva, Beta vulgaris, čebula, Allium cepa, zastiranje tal, pridelekCelotno besedilo (datoteka, 3,51 MB)
Ključne besede: cabbage, brassica oleracea capitata, beta vulgaris, trichoderma viride, plant growth substances, plant growth regulatorsCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,43 MB)
Ključne besede: allopathy, Beta vulgaris L., Brassica rapa L. var. japonica, Lactuca sativa L., Valerianella locusta Laterr., phenolic compounds, juglone, metabolomics, quality, yieldCelotno besedilo (datoteka, 2,21 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: kovine, lončni poskus, biodostopnost, dodatki tlem, onesnaženost tal, kadmij, svinec, rdeča pesa, Beta vulgarisCelotno besedilo (datoteka, 4,50 MB)