Ključne besede: vrtnarstvo, mešani posevki, navadni fižol, Phaseolus vulgaris, blitva, Beta vulgaris, čebula, Allium cepa, zastiranje tal, pridelekCelotno besedilo (datoteka, 3,51 MB)
Ključne besede: cabbage, brassica oleracea capitata, beta vulgaris, trichoderma viride, plant growth substances, plant growth regulatorsCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: rdeča pesa, Beta vulgaris, korenje, Daucus carota, sušenje živil, vakuumsko sušenje, konvekcijsko sušenje, zelenjavni čips, prehranska vrednost, fizikalno-kemijske lastnosti, spremembe pri sušenju živil, antioksidativni potencial, askorbinska kislina, karotenoidi, maščobnokislinska sestava, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,43 MB)
Ključne besede: allopathy, Beta vulgaris L., Brassica rapa L. var. japonica, Lactuca sativa L., Valerianella locusta Laterr., phenolic compounds, juglone, metabolomics, quality, yieldCelotno besedilo (datoteka, 2,21 MB) Gradivo ima več datotek! Več...