|
2. Ovčja volna in ostružki usnja kot gnojili v ekološki pridelavi šparglja (Asparagus officinalis L.)Andrej Vončina, 2010, diplomsko delo Ključne besede: gnojenje, gnojila, organska gnojila, gnojila živalskega izvora, ovčja volna, ostružki usnja, ekološka pridelava, šparglji, Asparagus officinalis, pridelek, kemična sestava, odpadni materiali Celotno besedilo (datoteka, 521,95 KB) |
|
|
5. Odpornost proti antibiotikom in virulenčni dejavniki enterokokov pri živalih in v živilih živalskega izvoraMajda Golob, 2021, doktorsko delo/naloga Ključne besede: Enterococcus spp, klinični vzorci ljudi in živali, rejne živali, živila živalskega izvora, školjke, odpornost proti protimikrobnim zdravilom, virulenčni dejavniki, filmotvornost Celotno besedilo (datoteka, 4,35 MB) |
|
|
8. Povezava genetskih in epigenetskih sprememb v genih nevrotrofnega sistema s samomoromSandra Ropret, 2017, doktorska disertacija Ključne besede: genetika medicinska, psihiatrija, nevrotrofični dejavniki možganskega izvora, receptorji živčnih rastnih dejavnikov, protein-tirozin kinaze, samomor, polimorfizem posameznih nukleotidov, genetska predispozicija bolezni, epigenomika, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 2,91 MB) |
|
|