1 - 3 / 3 1 |
1. Vloga [alfa]- in [gama]-tokoferola v presnovi in antioksidacijski zaščiti pri piščancih Urška Tomažin, 2014, doktorska disertacija Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, antioksidanti, vitamin E, tokoferoli, oksidativni stres, meso, oksidacijska stabilnost, izražanje genov |
2. The effect of linseed oil supplementation on performance, fatty acid composition and oxidative status of rabbits Tina Trebušak, Alenka Levart, Mojca Voljč, Urška Tomažin, Tatjana Pirman, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: rabbits, animal nutrition, feed additives, linseed oil, fatty acid composition, oxidative status, performance |
3. Plodnost krav molznic v povezavi z vsebnostjo sečnine v mleku Urška Tomažin, 2008, diplomsko delo Ključne besede: govedo, krave, molznice, mleko, sečnina, plodnost, diplomske naloge |