Ključne besede: amiloidni agregati, analizne metode, pufri, polietilen glikolCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: mikrobna ekologija, eokološki vinogradi, talne mikrobne združbe, mikrobna pestrost, mikrobna aktivnost, ARISA, FDACelotno besedilo (datoteka, 1,67 MB)
Ključne besede: highbush blueberry, DA-meter, maturity parameters, phenolics, anthocyanidin synthase, ANS, chlorophyll fluorescenceCelotno besedilo (datoteka, 2,01 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: anthocyanins, biochemical changes, maturation, maturity index, metabolic pathwaysCelotno besedilo (datoteka, 1,35 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: olive, fruit, maturation, biochemical changes, physical changes, anthocyaninsCelotno besedilo (datoteka, 4,77 MB) Gradivo ima več datotek! Več...