|
2. Navidezna prebavljivost surovih beljakovin in surovih maščob pri linijah miši selekcioniranih na višji oziroma nižji odstotek telesnih maščobTina Trebušak, Tatjana Pirman, Simon Horvat, 2009, izvirni znanstveni članek Ključne besede: domače živali, prehrana živali, prehrana ljudi, zamaščenost, surove beljakovine, surove maščobe, prebavljivost, selekcija, maščevje, linije, laboratorijske miši Celotno besedilo (povezava drugam) |
3. The effect of linseed oil supplementation on performance, fatty acid composition and oxidative status of rabbitsTina Trebušak, Alenka Levart, Mojca Voljč, Urška Tomažin, Tatjana Pirman, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: rabbits, animal nutrition, feed additives, linseed oil, fatty acid composition, oxidative status, performance Celotno besedilo (povezava drugam) |
4. Vpliv nekaterih naravnih prehranskih dodatkov na oksidacijski stres in histološko zgradbo prebavil pri kuncihTina Trebušak, 2014, doktorska disertacija Ključne besede: kunci, prehrana živali, prehranski dodatki, oksidacijski stres, prebavila, histologija, disertacije Celotno besedilo (datoteka, 1,68 MB) |
5. The effect of substitution of palm fat with linseed oil on the lipid peroxidation, antioxidative capacity and intestinal morphology in rabbits (Oryctolagus cuniculus)Tina Trebušak, Milka Vrecl, Janez Salobir, Tatjana Pirman, 2019, izvirni znanstveni članek Ključne besede: polyunsaturated fatty acids, malondialdehyde, antioxidative capacity, histology Celotno besedilo (datoteka, 842,12 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
7. Prebavljivost hranljivih snovi pri linijah miši selekcioniranih na višji oziroma nižji odstotek maščevjaTina Trebušak, 2008, diplomsko delo Ključne besede: prehrana živali, hranljive snovi, prebavljivost, linije, selekcija, maščevje, laboratorijske miši, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 540,97 KB) |