1 - 3 / 3 ![]() ![]() ![]() ![]() |
1. Presežki hrane in odpadna hrana v Sloveniji in Evropski uniji Teja Pogorevc, 2021, diplomsko delo Ključne besede: odpadna hrana, izgube hrane, presežki hrane, donirana hrana |
2. In vitro prebavljivost maščob v biskvitih z dodatkom bambusove vlaknine Teja Pogorevc, 2025, magistrsko delo Ključne besede: biskvit, prehranska vlaknina, bambusova vlaknina, prebavljivost, maščobnokislinska sestava, reološke lastnosti, senzorične lastnosti |
3. Preliminarna analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji Mojca Korošec, Katarina Maček, Anja Orehar, Teja Pogorevc, Ajda Bleiweis, Ilona Rac, Jana Ramuš, Barbara Lončarek, Luka Juvančič, Nataša Poklar Ulrih, Ilja Gasan Osojnik Črnivec, 2021, elaborat, predštudija, študija Ključne besede: odpadna hrana, zavržena hrana, Slovenija |