1. Dinamika procesov zorenja v različnih mišicah govedMilko Lebarič, Tomaž Polak, Božidar Žlender, Lea Demšar, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: meso, goveje meso, zorenje, neproteinski dušik, tekstura, senzorične lastnosti Celotno besedilo (povezava drugam) |
2. Dinamika procesov zorenja v različnih mišicah govedMilko Lebarič, 2011, magistrsko delo Ključne besede: meso, goveje meso, musculus Psoas major, musculus Longissimus lumborum, musculus Semimembranosus, musculus Biceps femoris, musculus Semitendinosus, musculus Triceps brachii, zorenje mesa, kemijska sestava, neproteinski dušik, kolagen, hidroksiprolin, barva govejega mesa, Warner-Bratzler strižna sila, senzorična kakovost Celotno besedilo (datoteka, 1,54 MB) |
|
|
5. Socialno delo z mladostniki in njihovimi družinami v času izrednih razmerTamara Erjavec, 2021, magistrsko delo Ključne besede: covid-19, šola na daljavo, usklajevanje obveznosti, podpora in pomoč, socialna izolacija, težave družin, stiska mladostnikov Celotno besedilo (datoteka, 4,67 MB) |
|
|
|
|
|