Ključne besede: multivitamin analysis method, fruit juices, accuracy profile, HPLC-MS/MS, quality controlCelotno besedilo (datoteka, 2,59 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: HPLC–MS/MS, quality control, multifruit juice, fruit juices, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, accuracy profile, validationCelotno besedilo (datoteka, 601,40 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: HPLC-MS/MS, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, high-pressure processing, ohmic heating, pulse electric field, thermal processing, strawberry nectarCelotno besedilo (datoteka, 31,17 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: HPLC–MS/MS, quality control, multifruit juice, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, accuracy profile, validationCelotno besedilo (datoteka, 56,61 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: multivitamin, fruit juices, sccuracy profile, HPLC-MS/MS, quality controlCelotno besedilo (datoteka, 53,53 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: ammonium fluoride, limit of quantitation, recovery, biotin, cyanocobalaminCelotno besedilo (datoteka, 203,83 KB) Gradivo ima več datotek! Več...