Ključne besede: pigs, breeds, Krškopolje breed, hybrids, muscles, m. longissimus dorsi, intramuscular fat, fatty acid composition, nutritional qualityCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: prašiči, merjasci, hrbtno maščobno tkivo, skatol, spektrofometrična metodaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: prašiči, prehrana živali, krma, krmni dodatki, spol, meso, mesni izdelki, sušena vratina, kakovost, senzorične lastnosti, instrumentalne lastnostiCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: pigs, autochthonous breeds, Krškopolje pig, enriched environment, fatty acid composition, intramuscular fat, back subcutaneous fat, qualityCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: prašiči, pasme, krškopoljski prašič, teža, meso, maščoba, kakovost, obogateno okoljeCelotno besedilo (povezava drugam)