1. Vpliv redčenja grozdja in defoliacije na kakovost grozdja žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Laški rizling'Judita Klopčič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera, Laški rizling, grozdje, redčenje, rez, defoliacija, kakovost, Dolenjska Celotno besedilo (datoteka, 898,59 KB) |
|
3. Dietni jedilniki za otroke v bolnišniciJudita Slavič, 2011, diplomsko delo Ključne besede: prehrana, prehrana otrok, prehrana mladostnikov, populacijske skupine, jedilniki, dnevni vnos hranil, energijska vrednost, hranilna vrednost, varovalna prehrana, brezglutenska dieta, dieta pri sladkorni bolezni Celotno besedilo (datoteka, 585,61 KB) |
4. Okoljevarstveno trženjeJudita Marija Samsa, 2003, magistrsko delo Ključne besede: ekologija, varstvo okolja, problematika, EU, zakonodaja, ekonomija, trženje, case study, podjetje, Slovenija Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
6. Razvoj voditeljstva v učeči se organizacijiJudita Peterlin, 2007, magistrsko delo Ključne besede: management, manager, psihologija osebnosti, sposobnosti, metode, človeški kapital, učeča se organizacija, case study, Slovenija, podjetje Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
9. Analiza uporabe mehkih veščin zaposlenih v izbranem podjetjuIrena Mesojedec, 2021, diplomsko delo Ključne besede: management, manager, vodenje, kadri, sposobnosti, znanje, osebnost, medosebni odnosi, raziskave, analiza Celotno besedilo (povezava drugam) |
|