1 - 3 / 3 1 |
1. Removal of pyrimethanil and fenhexamid in Saccharomyces cerevisiae liquid cultures Etjen Bizaj, Franc Čuš, Peter Raspor, 2011, izvirni znanstveni članek Ključne besede: kvasovke, tekoče kulture, pyrimetanil, fenheksamid, fungicidi |
2. Interactions between contaminants and starter cultures during alcoholic fermentation Etjen Bizaj, 2013, doktorska disertacija Ključne besede: vino, kvaliteta, senzorične lastnosti, grozdni sok, alkoholna fermantacija, kvasovke, starterske kulture, kontaminanti, fitofarmacevtska sredstva, mikotoksini, disertacije |
3. Vpliv sestave grozdnega soka na potek alkoholne fermentacije Etjen Bizaj, 2006, diplomsko delo Ključne besede: vino, grozdje, zrelost grozdja, sorta Rebula, grozdni sok, mošt, mlado vino, kemična sestava, spontana alkoholna fermentacija, starterske kulture, kinetika rasti kvasovk |