Ključne besede: Računsko sodišče, osnovna šola, ravnanje s hrano, revizija, pravilnost poslovanja, učinkovitost poslovanja, javna sredstvaCelotno besedilo (datoteka, 1,33 MB)
Ključne besede: živilska mikrobiologija, gotove jedi, namaz iz jajčevca, konzervansi, bioaktivni izvlečki, protimikrobna aktivnost, mikrobiološka stabilnost, antioksidativnost, embalaža, PLA, MIK, MBK, kinetika rasti, povzročitelji kvara, patogeni mikroorganizmiCelotno besedilo (datoteka, 2,32 MB)
Ključne besede: hydroxypropyl methylcellulose, acoustic cavitation, hydrodynamic cavitation, degradation, oxidationCelotno besedilo (datoteka, 3,78 MB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: sintetični polimeri, hidrodinamska kavitacija, polimerni materialiCelotno besedilo (datoteka, 310,47 KB) Gradivo ima več datotek! Več...