Ključne besede: mlečni izdelki, siri, mikrobiologija, enterokoki, molekularna genetika, rDNK, PCR-DGGECelotno besedilo (povezava drugam)
Celotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: humano mleko, mlečnokislinske bakterije, bifidobakterije, odpornost proti antibiotikom, eritromicin, tetraciklin, geni za odpornostCelotno besedilo (datoteka, 2,11 MB)
Ključne besede: mlečnokislinske bakterije, bifidobakterije, črevesna mikrobiota, črevesna sluznica, antibiotiki, odpornost proti antibiotikom, eritromicin, tetraciklin, kanamicin, odpornostni geniCelotno besedilo (datoteka, 2,84 MB)
Ključne besede: siri, laktobacili, mikrobiota sira, odpornost proti antibiotikom, eritromicin, tetraciklin, geni za odpornostCelotno besedilo (datoteka, 2,49 MB)
Ključne besede: probiotiki, prehranska dopolnila, označevanje izdelkov, deklaracije izdelkov, zakonodaja, probiotične bakterije, mikrobiološke metode, varnost potrošnikaCelotno besedilo (datoteka, 2,20 MB)
Ključne besede: poškodbe, presredek, porod, izkušnje, ženskeCelotno besedilo (datoteka, 704,21 KB)