|
|
|
4. Delovanje probiotikov proti virusomNeja Pristovšek, 2018, diplomsko delo Ključne besede: probiotiki, virusi, HIV, mikrobiota, virusne respiratorne okužbe, virusni gastroenteritis, HPV, virus herpes simpleks, kokseki virus Celotno besedilo (datoteka, 407,37 KB) |
|
6. Food safety expertise among professional food handlers and consumers related to foodborne virusesMateja Ambrožič, Andreja Kukec, Mojca Jevšnik, Sonja Smole Možina, Peter Raspor, 2016, izvirni znanstveni članek Ključne besede: živila, varnost živil, nadzor nad živili, virusi, virusne okužbe, potrošniki Celotno besedilo (datoteka, 520,48 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Jasmonska in salicilna kislina v krompirju odpornem na okužbo s krompirjevim virusom PVY [zgoraj] NTNEva Tomšič, 2008, diplomsko delo Ključne besede: bolezni rastlin, virusne okužbe krompirja, jasmonska kislina, salicilna kislina, krompir, Solanum tuberosum L., PVY [zgoraj] NTN Celotno besedilo (datoteka, 907,89 KB) |
8. Dokaz adeno-, rino- in metapnevmovirusov iz spodnjih dihal otrok z obstruktivno pljučno boleznijoNina Žigon, 2007, diplomsko delo Ključne besede: adenovirusi, rinovirusi, človeški metapnevmovirus, virusne okužbe dihal, otroci, spodnja dihala, obstruktivna pljučna bolezen, PCR Celotno besedilo (datoteka, 786,89 KB) |
9. Sistemsko vrednotenje in preprečevanje virusne okužbe s hrano v živilsko predelovalni oskrbovalno prehranski verigiMateja Ambrožič, 2016, doktorska disertacija Ključne besede: živila, varnost živil, dejavniki tveganja, nadzor nad živili, virusi v hrani, virusne okužbe, školjke, obvladovanje virusnih okužb Celotno besedilo (datoteka, 18,50 MB) |
10. T celični odziv po stimulaciji s peptidi SARS-CoV-2 pri osebah pred in po cepljenju s cepivom proti SARS-CoV-2Sara Petek, 2021, magistrsko delo Ključne besede: imunologija, virusne okužbe, SARS-CoV-2 (virus), Covid-19, T-celični odziv, limfociti T, protitelesa, citotoksični odziv, IFN-γ Celotno besedilo (datoteka, 2,54 MB) |