Ključne besede: skladiščenje zelenjave, paradižnik, Lycopersicon esculentum, tekstura paradižnika, barva paradižnika, tomatoes, Lycopersicon esculentum, texture of tomatoes, colour of tomatoes, storage vegetablesCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: zelenjava, nitrati, analizne metode, kontinuivna pretočna metoda, akreditacija, vrtnine, Slovenija, vegetables, nitrates, validations, accreditation, continuous flow method, CFA, SloveniaCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: PTE, contamination, vegetables, helath risk, Pb-Zn mine, Zletova, SasaCelotno besedilo (datoteka, 1,54 MB)
Ključne besede: nutrition, research, fruit, vegetables, vitamin supplement, mineral supplement, studentCelotno besedilo (datoteka, 735,19 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: nutrition, child, obesity, surveillance, health, noncommunicable diseases, children, fruit, vegetables, soft drinksCelotno besedilo (datoteka, 1,22 MB) Gradivo ima več datotek! Več...