1. Vpliv pektinskega gela na sproščanje komercialne jagodne aromeMatija Rednak, 2007, diplomsko delo Ključne besede: jagodna aroma, hlapne komponente, etil butanoat, 2-metil etil butanoat, 3-metil etil butanoat, etil pantanoat, metil heksanoat, etil heksanoat, metil propanoat, heksil acetat, fenil metil acetat, sproščanje komponent arome, želirna sredstva, pektinski geli, vpliv temperature, vpliv pH Celotno besedilo (datoteka, 502,67 KB) |
|
3. Meritve in modeliranje erozivnosti padavin kot parametra erozije talSašo Petan, 2010, doktorska disertacija Ključne besede: gradbeništvo, erozija tal, erozivnost padavin, intenzivnost padavin, porazdelitev padavinskih delcev, kinetična energija, padavine, sproščanje tal, karte, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 21,73 MB) |
|
5. Korelacija med samopodobo in učenjem izvajanja dihalnih vaj pri mladih športnih plezalcihMateja Hohkraut, 2013, diplomsko delo Ključne besede: športno plezanje, mladi, otroci, gibalne sposobnosti, telesne značilnosti, dihalne vaje, sproščanje, učenje, samopodoba, družina, spol, razlike, vprašalnik, intervju, SPSS 17.0, t-test, Pearsonov koeficient korelacije Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
9. Osebnost, agresivnost in anksioznost pri karateistih in karateistkahLuka Smrkolj, 2010, diplomsko delo Ključne besede: karate, psihologija, osebnost, agresivnost, anksioznost, sproščanje, mladi, vprašalnik, analiza variance Celotno besedilo (povezava drugam) |
10. Psihološki dejavniki uspešnosti namiznoteniških igralkZala Miklavc, 2013, diplomsko delo Ključne besede: namizni tenis, psihična priprava, motivacija, sproščanje, meditacija, uspešnost, dekleta, slovenska liga, anketa, vprašalnik, SPSS, ANOVA, Kruskal-Wallis test Celotno besedilo (povezava drugam) |