Ključne besede: mikrobiološke metode, patogene bakterije, sočasno določanje bakterij, Salmonella enterica, Listeria monocytogenes, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, surovo mleko, sterilizirano mlekoCelotno besedilo (datoteka, 1019,42 KB)
Ključne besede: mikrobiološke metode, določanje bakterij, kvarljivci živil, Alicyclobacillus, Alicyclobacillus acidoterrestris, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 1,35 MB)
Ključne besede: tumorski označevalci, timidin kinaza 1, hematološke maligne bolezni, aktivnost timidin kinaze 1, kemiluminiscenca, občutljivost metode, specifičnost metodeCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: invazivna aspergiloza, Aspergillus spp., diagnostične metode, molekularna diagnostika, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 1,02 MB)
Ključne besede: mikrobiološke metode, patogene bakterije, določanje bakterij, Salmonella enterica, Listeria monocytogenes, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 822,10 KB)
Ključne besede: hmelj, viroid, viroid razpokanosti skorje agrumov (CBCVd), huda viroidna zakrnelost hmelja, umetna okužba, gostiteljska specifičnost, metode za določanje viroidovCelotno besedilo (datoteka, 8,12 MB)