1. Odnos Slovencev do pripravljene hraneTomaž Sotošek, 2009, diplomsko delo Ključne besede: živila, pripravljena hrana, potrošniki, slovenski potrošniki, nakupovalne navade, vedenje potrošnikov, vpliv socio-demografskih značilnosti, sprejemljivost pripravljene hrane, odklanjanje pripravljene hrane Celotno besedilo (datoteka, 613,50 KB) |
2. Prispevek ukrepov kmetijske politike k ohranjanju travišč (primer Krajinskega parka Radensko polje)Dubravka Žgavec, 2012, magistrsko delo Ključne besede: travišča, travniki, habitat, biološka raznovrstnost, kmetijska politika, Natura 2000, kmetijstvo, ekstenzivno kmetijstvo, subvencije, krajinski parki, trajnostni razvoj, varstvo narave, high nature value, kmetije, socio-ekonomske značilnosti, popis rastlin, Radensko polje Celotno besedilo (datoteka, 1,52 MB) |
|
4. Vrednotenje socio-tehničnih vidikov elementov metodologije razvoja programske opremeTOMAŽ BIBER, 2016, diplomsko delo Ključne besede: Metodologija, metamodel metodologije, proces, življenjski cikel, zaporedni model, iterativni model, inkrementalni model, agilne metodologije, socio-tehnična evalvacija Celotno besedilo (datoteka, 682,66 KB) |
|
6. Vodena vadba in malčkov zgodnji zaznavnogibalni razvojMojca Drnovšek, 2015, magistrsko delo Ključne besede: dojenčki, zaznavnogibalni razvoj, motorični razvoj, kognitivni razvoj, socio-emocionalni razvoj, testi, meritve, ocenjevalna lestvica, motorična lestvica, vadba v vodi, program, SPSS 17.0, t-test, Levenov test Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|