Ključne besede: med, potvorjen med, glukozni sirup, glukozno-fruktozni sirup, invertni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, HMFCelotno besedilo (datoteka, 795,08 KB)
Ključne besede: med, pristen med, potvorjen med, fruktozno-glukozni sirup, vsebnost vode, električna prevodnost, sladkorji v medu, vrednost pH, proste kisline, skupne kisline, laktoni, specifični kot zasuka, aktivnost diastaze, vsebnost hidroksimetilfurfurala, vsebnost aminokisline prolinCelotno besedilo (datoteka, 976,21 KB)
Ključne besede: sladkorni javor, Acer saccharum Marsh., lesne lastnosti, tekstura, drevesni sok, javorov sirupCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: sirup, kloksacilin, klindamicin, farmacevtske oblike, kinetika razpada učinkovinCelotno besedilo (povezava drugam)
Ključne besede: fermentirane pijače, kombuča, priprava kombuče, fermentacija, rmanov čaj, grozdni sok, datljev sirup, sojina sirotka, kokosova voda, kava, biološka učinkovitost, kemijska sestavaCelotno besedilo (datoteka, 761,00 KB)
Ključne besede: biskvit, nadomestki sladkorja, sladila, eritritol, ksilitol, trehaloza, agavin sirup, kemijska analiza, energijska vrednost, senzorična analiza, tekstura, barvaCelotno besedilo (datoteka, 1,49 MB)