|
|
|
4. Skuta - mlečni izdelek iz skupine svežih sirovNina Justin, 2020, diplomsko delo Ključne besede: mlečni izdelki, sveži siri, skuta, tehnološki postopki, koagulacija, kislinska koagulacija, serumski proteini, podaljšanje obstojnosti Celotno besedilo (datoteka, 1,13 MB) |
5. Uporaba hladne plazme za obdelavo sadnih sokovKlara Kozamernik, 2020, diplomsko delo Ključne besede: sadni sokovi, podaljšanje obstojnosti, netermične metode, hladna plazma, inaktivacija mikroorganizmov, vitamin C, hranilna vrednost, senzorične lastnosti Celotno besedilo (datoteka, 893,68 KB) |
|
7. Vrednotenje inovativnih fasadnih panelov z zaključnim slojem iz alkalijsko aktiviranih industrijskih in gradbenih odpadkovAna Frankovič, 2020, magistrsko delo Ključne besede: gradbeništvo, magistrska dela, ST, alkalijsko aktivirani materiali, inovativni fasadni paneli, ocena obstojnosti, energijska učinkovitost Celotno besedilo (datoteka, 5,92 MB) |
|
|
|