1 - 3 / 3 1 |
1. Vsebnost sladkorjev ter prostih in skupnih kislin v različnih vrstah slovenskega medu Petra Kasenburger, 2006, diplomsko delo Ključne besede: med, kemijska sestava, sladkorji, monosaharidi, disaharidi, trisaharidi, HPAEC-PAD, proste kisline, laktoni, skupne kisline |
2. Izolacija in hidroliza ksilanov lesa kostanjevega izluženca Vesna Tišler, Majda Kanop, 1996, strokovni članek Ključne besede: les, hidroliza, ksiloza, monosaharidi |
3. Dielektrične lastnosti vodnih raztopin nekaterih mono- in polisaharidov Špela Gubenšek, 2017, magistrsko delo Ključne besede: fizikalna kemija, fizikalne lastnosti, električne lastnosti, specifična električna prevodnost, dielektrične lastnosti, dielektrična konstanta, faktor dielektričnih izgub, ogljikovi hidrati, monosaharidi, dekstroza, glukoza, fruktoza, polisaharidi, inulin, vodne raztopine ogljikovih hidratov |