1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesa Tanja Sraka, 2006, diplomsko delo Ključne besede: kunčje meso, kunci SIKA, prehrana kuncev, kemijska sestava, voda, beljakovine, maščobe, pepel, maščobne kisline, holesterol, vrednost pH, senzorične lastnosti |
2. Vsebnost maščob in maščobnokislinska sestava mesa kuncev različnih pasemskih linij, spolov in starosti Lidija Lah, 2006, diplomsko delo Ključne besede: meso, kunci, kunčje meso, SIKA, linije kuncev, starost kuncev, spol kuncev, maščobe, maščobne kisline, prehranska vrednost |
3. Primerjava klavne kakovosti kuncev domače selekcije sika z uvoženimi hibridi Sonja Mehle Sraka, 2005, diplomsko delo Ključne besede: kunci, genotip, SIKA, hibridi, klavni trupi, starost, spol, klavna kakovost, Slovenija, diplomske naloge |