Ključne besede: vino, chardonnay, alkoholna fermentacija, mošt, mlado vino, kemijska sestava, vinske droži, zorenje vina na drožeh, sur lie, jabolčno-mlečnokislinska fermentacija, oksidativna stabilnost vina, senzorična kakovostCelotno besedilo (datoteka, 596,08 KB)
Ključne besede: brezglutenski kruh, ajda, ajdov kruh, rožičeva moka, Saccharomyces boulardii, mikrobiološka stabilnost, kemijska sestava, tehnološke lastnosti, senzorične lastnostiCelotno besedilo (datoteka, 1,62 MB)
Ključne besede: omeprazol, kemijska stabilnost, napovedovanje stabilnosti, validacijaCelotno besedilo (datoteka, 1,18 MB)
Ključne besede: sušenje z razprševanjem, fizikalno-kemijska stabilnost, antiadhezivi, antioksidant, nanos učinkovine s tiskomCelotno besedilo (datoteka, 2,51 MB)