Ključne besede: organski kuhinjski odpadki, odpadna jedilna olja, zakonodaja, gostinstvoCelotno besedilo (datoteka, 155,83 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: jedilna olja, bučno olje, Cucurbita pepo L., deviško oljčno olje, analizne metode, HPLC, GC-MS, [delta]-5 steroli, [delta]-7 steroli, maščobne kisline, trans-maščobne kisline, stereospecifična analiza triacilglicerolov, vitamin E, alfa-tokomonoenol, gama-tokomonoenol, statistična analiza, drevo odločanja, pristnost olj, stopnja predelave bučnega oljaCelotno besedilo (datoteka, 10,34 MB)
Ključne besede: olje, jedilna olja, sončnično olje, avtooksidacija olj, dielektrične lastnosti, maščobna števila, peroksidno število, p-anizidinska vrednost, konjugirani dieni, konjugirani trieni, celokupne polarne snovi, TPM vrednostCelotno besedilo (datoteka, 2,06 MB)
Ključne besede: diferenčna dinamična kalorimetrija, jedilna olja, termogravimetrija, toplotna oksidacijaCelotno besedilo (datoteka, 3,89 MB)