Ključne besede: varnost živil, kakovost, sistem HACCP, higienska praksa, diplomske nalogeCelotno besedilo (datoteka, 576,38 KB)
Ključne besede: ulična hrana, premični in/ali začasni obrati javne prehrane, dobra higienska praksa, varnost živil, osebna higiena, prikrito opazovanjeCelotno besedilo (datoteka, 2,27 MB)
Ključne besede: higiena živil, dobra higienska praksa, kontaminacija živil, čiščenje, razkuževanje, osebna higiena, higiena rok, izobraževanje v živilstvuCelotno besedilo (datoteka, 812,73 KB)
Ključne besede: varnost živil, mikrobiološko tveganje, perutnina, patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, kampilobakterioza, dobra gospodinjska praksa, dobra higienska praksa, potrošniki, delavciCelotno besedilo (datoteka, 922,71 KB)
Ključne besede: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, surovo meso, dobra higienska praksa, navzkrižna kontaminacija, higiena rok, hišne živaliCelotno besedilo (datoteka, 1,70 MB)
Ključne besede: magistrska dela, sanitarno inženirstvo, okužbe z živili, starostniki, dobra higienska praksaCelotno besedilo (datoteka, 1,49 MB)