|
|
|
|
|
6. In vivo antioksidativna učinkovitost etanolnih izvlečkov propolisaTanja Petelinc, 2010, diplomsko delo Ključne besede: propolis, izvlečki propolisa, fenolne spojine, kavna kislina, p-kumarna kislina, ferulna kislina, fenetilni ester kavne kisline, in vivo, antioksidativna učinkovitost, kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, proteom, proteinski profil, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, SDS poliakrilamidna gelska elektroforeza Celotno besedilo (datoteka, 2,07 MB) |
7. Spremembe proteoma listov krompirja (Solanum tuberosum L.) po okužbi s krompirjevim virusom Y [zgoraj] NTNKatja Istenič, 2008, diplomsko delo Ključne besede: proteom, rastlinsko tkivo, krompir, listi krompirja, zdravi listi krompirja, okuženi listi krompirja, proteinski profil, PVY [zgoraj] N, PVY [zgoraj] NTN, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, SDS poliakrilamidna gelska elektroforeza Celotno besedilo (datoteka, 3,04 MB) |
8. Preiskava proteoma z dvodimenzionalno gelsko elektroforezo pri raku želodca: optimizacija postopka in preliminarni poskusiNina Kočevar Britovšek, 2007, diplomsko delo Ključne besede: proteomika, proteom, tkivo želodca, tumorsko tkivo, normalno tkivo, dvodimenzionalna elektroforeza, izoelektrično fokusiranje, SDS poliakrilamidna gelska elektroforeza, diplomske naloge Celotno besedilo (datoteka, 5,37 MB) |
|
|