1 - 2 / 2 1 |
1. Preparation and characterization of chicken egg white hydrolysate Blaž Cigić, Marija Zelenik-Blatnik, 2004, izvirni znanstveni članek Ključne besede: biokemija, analizna kemija, analitska kemija, jajčni beljak, encimska hidroliza, proteinaze, proteini jajčnega beljaka, Flavourzyme, Alkalaza, peptidi, inhibitorji, denaturacija inhibitorjev, egg white, hydrolysate, hydrolysis, Flavourzyme, alcalase, peptides, inhibitor |
2. Encimska hidroliza celične stene mikroalge Scenedesmus quadricauda Marjeta Resnik, 2011, diplomsko delo Ključne besede: biotehnologija, alge, mikroalge, Scenedesmus quadricauda, uporaba mikroalg, bioprocesi, gojenje mikroalg, fotobioreaktorji, celična stena, encimi, celulaze, hemicelulaze, ksilanaze, Ronozyme VP (CT), Roxazyme G2 G, Ronozyme WX (CT), hidroliza celične stene, encimska kinetika, empirični model, redukcijski sladkorji |