Ključne besede: Fragaria × ananassa, strawberry, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, freezing, thawingCelotno besedilo (datoteka, 37,27 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: HPLC–MS/MS, quality control, multifruit juice, fruit juices, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, accuracy profile, validationCelotno besedilo (datoteka, 601,40 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: HPLC-MS/MS, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, high-pressure processing, ohmic heating, pulse electric field, thermal processing, strawberry nectarCelotno besedilo (datoteka, 31,17 KB) Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: HPLC–MS/MS, quality control, multifruit juice, ascorbic acid, dehydroascorbic acid, accuracy profile, validationCelotno besedilo (datoteka, 56,61 KB) Gradivo ima več datotek! Več...