|
|
|
|
5. Primerjava šolskih prehranskih politik evropskih državManca Simonič, 2021, diplomsko delo Ključne besede: prehranska politika, zdrava prehrana, šolska prehrana, otroci, Evropa, standardi, prehranske smernice, telesna dejavnost, zavržena hrana Celotno besedilo (datoteka, 1,21 MB) |
6. Analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v Sloveniji Ilja Gasan Osojnik Črnivec, Mojca Korošec, Katarina Maček, Ilona Rac, Luka Juvančič, Nataša Poklar Ulrih, 2021, elaborat, predštudija, študija Ključne besede: odpadna hrana, zavržena hrana, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 3,56 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Preliminarna analiza stanja in vzrokov nastajanja odpadne hrane v SlovenijiMojca Korošec, Katarina Maček, Anja Orehar, Teja Pogorevc, Ajda Bleiweis, Ilona Rac, Jana Ramuš, Barbara Lončarek, Luka Juvančič, Nataša Poklar Ulrih, Ilja Gasan Osojnik Črnivec, 2021, elaborat, predštudija, študija Ključne besede: odpadna hrana, zavržena hrana, Slovenija Celotno besedilo (datoteka, 2,82 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. Ekološki pristopi k družbeno angažirani tekstilni umetnostiJovana Tomić, 2023, magistrsko delo/naloga Ključne besede: ekologija, pigmenti, tekstilna umetnost, odpadki, zavržena hrana, psihologija, motnje Celotno besedilo (datoteka, 9,19 MB) |
9. Ugotavljanje vzrokov nastajanja odpadne hrane v verigi preskrbe s hranoAnja Orehar, 2024, diplomsko delo Ključne besede: odpadna hrana, prehranska veriga, izgube hrane, zavržena hrana, donirana hrana, vzroki, ukrepi Celotno besedilo (datoteka, 2,71 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |