1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv surove vlaknine v prehrani kuncev slovenske linije SIKA na fizikalno-kemične in senzorične lastnosti mesa Tanja Sraka, 2006, diplomsko delo Ključne besede: kunčje meso, kunci SIKA, prehrana kuncev, kemijska sestava, voda, beljakovine, maščobe, pepel, maščobne kisline, holesterol, vrednost pH, senzorične lastnosti |
2. Ugotaljanje plagiatorstva v učnem okolju Moodle Dejan Sraka, Tanja Mohar, Branko Kaučič, 2010, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci Ključne besede: plagiatorstvo, Moodle, Turnitin |
3. Potrebe in zahteve učečih v izobraževanju prek spleta Tanja Mohar, Dejan Sraka, Branko Kaučič, 2012, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci Ključne besede: spletna ulnica, podatkovno rudarjenje, potrebe učečih |