|
|
|
4. Primerjava metod za določanje prehranskega statusa posameznikaTamara Puš, 2013, doktorska disertacija Ključne besede: prehrana, prehranski status, prehrana nosečnic, prehrana doječih mater, prehranski vnos, prehranska priporočila, prehranski dnevniki, vprašalnik o pogostosti uživanja živil, primerjava metod Celotno besedilo (datoteka, 2,38 MB) |
5. Use of herbs and spices and their extracts in animal nutritionTamara Korošec, Mojca Voljč, Janez Salobir, Vida Rezar, 2009, pregledni znanstveni članek Ključne besede: animal husbandry, pigs, ruminants, poultry, animal nutrition, herbs, spices, plant extracts Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
8. Nekatere prehranske možnosti za preprečitev škodljivega vpliva fuzarijskih toksinov (T-2 in DON) na proizvodne lastnosti in lipidno peroksidacijo pri piščancihVida Rezar, Tamara Korošec, Janez Salobir, 2008, izvirni znanstveni članek Ključne besede: perutnina, pitovni piščanci, prehrana živali, krma, mikotoskini, fuzarijski toksini, lipidna peorksidacija, proizvodne lastnosti Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
10. Upregulation of cathepsin X in glioblastomaBernarda Majc, Anamarija Habič, Metka Novak, Ana Rotter, Andrej Porčnik, Jernej Mlakar, Vera Župunski, Urša Pečar Fonović, Damijan Knez, Nace Zidar, Stanislav Gobec, Janko Kos, Tamara Lah Turnšek, Anja Pišlar, Barbara Breznik, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: glioblastoma, cathepsin X, γ-enolase, tumor microenvironment, glioblastoma stem cells, cathepsin X inhibitors Celotno besedilo (datoteka, 3,50 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |