|
|
|
|
|
6. Določitev fizikalnih in kemijskih parametrov za ugotavljanje pristnosti meduMojca Korošec, 2012, doktorska disertacija Ključne besede: med, sladkorni sirupi, pristnost medu, botanični izvor, Slovenija, sestava ogljikovih hidratov, HILIC, izotopsko razmerje, 13C/12C, 15N/14N, IRMS, sestava aminokislin, HPLC, kemijski elementi, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s popolnim odbojem, TXRF, fizikalno-kemijske lastnosti, električna prevodnost, pH, proste in skupne kisline, hidroksimetilfurfural, HMF, prolin, beljakovine, diastazno število, rotacija, korelacije Celotno besedilo (datoteka, 5,53 MB) |
7. Nekateri kriteriji za določanje vrste meduIrena Veselič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: med, senzorična analiza, senzorične lastnosti, barva, absorpcijski spektri, rentgenska fluorescenčna spektroskopija s totalnim odbojem, TRRF, elementi Celotno besedilo (datoteka, 708,43 KB) |
|
|
|