1 - 3 / 3 1 |
1. Vpliv vsebnosti karagenana na stabilnost piščančjega mesnega namaza Petra Ožbolt, 2018, diplomsko delo Ključne besede: mesni izdelki, piščančji mesni namazi, aditivi, hidrokoloidi, karagenan, teksturne lastnosti, senzorične lastnosti |
2. Primerjava protokola računalniške tomografije prsnega koša na različnih aparatih: vpliv na dozo in diagnostično uporabnost slik Petra Ožbolt, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: računalniška tomografija, absorbirana doza, kakovost slike, optimizacija |
3. Antioksidativna učinkovitost in senzorična sprejemljivost ingverja (Rhizoma zingiberis) ter možnost uporabe v prehrani Petra Ožbolt, 2023, magistrsko delo Ključne besede: ingver, Rhizoma zingiberis, antioksidanti, antioksidativna učinkovitost, DPPH•, senzorične lastnosti, senzorična sprejemljivost, potrošniki, napitki, bonboni |