|
2. Vpliv velikosti iverja in načina segrevanja na hrapavost ivernih ploščPeter Luin, 2006, diplomsko delo Ključne besede: iverne plošče, vlaknene plošče, iverje, vlakna, gostotni profil, površina, hrapavost Celotno besedilo (datoteka, 1,80 MB) |
|
|
|
|
7. Študij sušnega stresa pri rastlinah iz družine Gesneriaceae na ravni proteomaMaja Franko, 2010, diplomsko delo Ključne besede: fiziologija rastlin, rastlinske celice, listi, stres, sušni stres, proteomika, proteinski profil listov, Gesneriaceae, afriška vijolica, Saintpaulia ionantha H. Wendl., ramonda, Ramonda serbica Panč., oživitvene sposobnosti rastline, vsebnost vode, relativna vsebnost vode, dvodimenzionalna gelska elektroforeza, masna spektrometrija Celotno besedilo (datoteka, 1,19 MB) |
8. Vpliv kromovih in železovih ionov na proteom kvasovke Saccharomyces cerevisiae v kontinuirnem bioprocesuMila Krstić, 2009, diplomsko delo Ključne besede: kvasovke, Saccharomyces cerevisiae, biomasa, železo, krom, stres, oksidativni stres, toksičnost kovin, antioksidativni obrambni sistem, proteinski profil, proteom kvasovke Celotno besedilo (datoteka, 900,81 KB) |
|
|