1. Vpliv porekla in z njim povezanih dejavnikov na zaznano vrednost sveže zelenjaveMaja Puhek, 2019, magistrsko delo/naloga Ključne besede: potrošniki, vedenje, nakupni dejavniki, zelenjava, poreklo, zaznana vrednost, ankete Celotno besedilo (datoteka, 1,87 MB) |
2. Inadequate intake of dietary fibre in adolescents, adults, and elderliesBarbara Koroušić-Seljak, Eva Valenčič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Anita Kušar, Katja Žmitek, Sanja Krušič, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Blaž Ferjančič, Jasna Bertoncelj, Mojca Korošec, Igor Pravst, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: dietary fibre, dietary fibre intake, 24 h recall, EU Menu, Slovenian population Celotno besedilo (datoteka, 581,55 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
3. Is a consumer perception of salt modification a sensory or a behavioural phenomenon?Aleš Kuhar, Mojca Korošec, Anja Bolha, Igor Pravst, Hristo Hristov, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: bread, salt reduction, intensity perception, hedonic liking, latent class clustering, PCA Celotno besedilo (datoteka, 733,10 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
4. Dietary intake of trans fatty acids in the Slovenian populationNina Zupanič, Maša Hribar, Hristo Hristov, Živa Lavriša, Anita Kušar, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Barbara Koroušić-Seljak, Petra Golja, Rajko Vidrih, Katja Žmitek, Igor Pravst, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: trans fatty acids, partially hydrogenated oils, dietary intake, 24-h recall, EU Menu, Slovenian population Celotno besedilo (datoteka, 1,04 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
5. Identifying differences in consumer attitudes towards local foods in organic and national voluntary quality certification schemesHristo Hristov, Karmen Erjavec, Igor Pravst, Luka Juvančič, Aleš Kuhar, 2023, izvirni znanstveni članek Ključne besede: quality schemes, selected quality, organic label, trust, segmentation, local food, consumer attitudes Celotno besedilo (datoteka, 651,69 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
6. Facilitating consumers choice of healthier foodsUrška Pivk Kupirovič, Hristo Hristov, Maša Hribar, Živa Lavriša, Igor Pravst, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: front-of-package nutrition labelling schemes, health symbols, nutrient profiling, Nutri-Score, HSR, choices, Finnish heart, Keyhole symbol Celotno besedilo (datoteka, 2,68 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |
7. Loop-mediated isothermal amplificationPolona Kogovšek, Jerneja Ambrožič, Alenka Dovč, Tanja Dreo, Hristo Hristov, Uroš Krapež, Maja Ravnikar, Brigita Slavec, Marjetka Lotrič, Jana Žel, Olga Zorman-Rojs, 2018, izvirni znanstveni članek Ključne besede: APEC virulence genes, isothermal amplification LAMP, on-site detection, colibacillosis Celotno besedilo (datoteka, 177,01 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
8. Comparative bioavailability of different coenzyme Q10 formulations in healthy elderly IndividualsIgor Pravst, Juan Carlos Rodríguez Aguilera, Ana Belen Cortes Rodriguez, Janja Jazbar, Igor Locatelli, Hristo Hristov, Katja Žmitek, 2020, izvirni znanstveni članek Ključne besede: coenzyme Q10, CoQ10, Q10Vital$^®$, ubiquinone, ubiquinol, bioavailability, water-soluble formulations, the elderly Celotno besedilo (datoteka, 382,06 KB) Gradivo ima več datotek! Več... |
|
10. Dietary intake and status of vitamin B12 in Slovenian populationŽiva Lavriša, Hristo Hristov, Maša Hribar, Katja Žmitek, Anita Kušar, Barbara Koroušić-Seljak, Matej Gregorič, Urška Blaznik, Nadan Gregorič, Katja Zaletel, Adrijana Oblak, Joško Osredkar, Igor Pravst, 2022, izvirni znanstveni članek Ključne besede: vitamin B12, deficiency, homocysteine, folate, EU menu Celotno besedilo (datoteka, 1,85 MB) Gradivo ima več datotek! Več... |