1. Vpliv kvasovk na sestavo hlapnih spojin v spontano kisanih testihTomaž Redek, 2009, diplomsko delo Ključne besede: pekarstvo, testo, vzhajanje testa, kisla testa, fermentacija testa, mlečnokislinske bakterije, kvasovke, hlapne spojine, sekundarni metaboliti, ocetna kislina, diacetil, 3-hidroksi-2-butanon, pH vrednost, aroma kruha Celotno besedilo (datoteka, 1,51 MB) |
|
3. Medprocesna analitika za spremljanje sinteze 1-hidroksi-3,5-dimetiladamantana s plinsko kromatografijoKatarina Brulc, 2013, magistrsko delo Ključne besede: plinska kromatografija, analizni testi, sinteza zdravilnih učinkovin, medprocesna kontrola, memantanijev klorid, validacija analizne metode, 1-hidroksi-3, 5-dimetiladamantan Celotno besedilo (povezava drugam) |
|
|
|
|
|
|
|