Ključne besede: mikrobiološke metode, patogene bakterije, sočasno določanje bakterij, Salmonella enterica, Listeria monocytogenes, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, surovo mleko, sterilizirano mlekoCelotno besedilo (datoteka, 1019,42 KB)
Ključne besede: alergeni v živilih, živila, oreh, Juglans regia, izolacija DNK iz živil, določanje alergenov, PCR v realnem času, kvalitativna PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 1,31 MB)
Ključne besede: mikrobiološke metode, določanje bakterij, kvarljivci živil, Alicyclobacillus, Alicyclobacillus acidoterrestris, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 1,35 MB)
Ključne besede: alergeni v živilih, živila, lešniki, Corylus avellana, določanje alergenov, izolacija DNK iz živil, PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 1,03 MB)
Ključne besede: invazivna aspergiloza, Aspergillus spp., diagnostične metode, molekularna diagnostika, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 1,02 MB)
Ključne besede: mikrobiološke metode, patogene bakterije, določanje bakterij, Salmonella enterica, Listeria monocytogenes, PCR v realnem času, občutljivost PCR v realnem času, specifičnost PCR v realnem časuCelotno besedilo (datoteka, 822,10 KB)