1 - 3 / 3 1 |
1. Dr. Peter Raspor 2013, radijska ali televizijska oddaja, podkast, intervju, novinarska konferenca Ključne besede: živila, varnost živil, biotehnologija, gensko spremenjena živila, trendi razvoja |
2. Osamitev DNA iz sojinega lecitina Špela Levičnik-Höfferle, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gensko spremenjeni organizmi, GSO, gensko spremenjena živila, gensko spremenjena soja, detekcija GSO, zakonodaja GSO, sojin leticin, DNA, osamitev DNA, kromatografija, HPLC, monoliti, CIM, CTAB, PCR, PCR v realnem času |
3. Odnos strokovnjakov, pridelovalcev in porabnikov hrane do gensko spremenjene hrane Nastja Cotič, 2009, diplomsko delo Ključne besede: živila, prehrana ljudi, gensko spremenjena hrana, mnenje, strokovnjaki, pridelovalci, potrošniki, ankete, Slovenija, diplomske naloge |