Details

Vpliv izražanja receptorja za inzulinu podoben rastni dejavnik 1 (IGF1R) na preživetje pri razsejanem nedrobnoceličnem raku pljuč : doktorsko delo
ID Humar, Mojca (Author), ID Čufer, Tanja (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (1,15 MB)
MD5: FC691BCFDFB33501F247F274E20ADF12
PID: 20.500.12556/rul/9136d6e5-a24e-4350-b1cb-75b7537460ae

Language:Slovenian
Keywords:onkologija, nedrobnocelični karcinom pljuč, receptor za IGF tipa 1, sladkorna bolezen tip 2, stopnja preživetja, imunohistokemija, bioločki tumorski označevalci
Work type:Dissertation
Typology:2.08 - Doctoral Dissertation
Organization:MF - Faculty of Medicine
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[M. Humar]
Year:2017
Number of pages:49 f.
PID:20.500.12556/RUL-99262 This link opens in a new window
UDC:616.24-006-036(043.3)
COBISS.SI-ID:293271808 This link opens in a new window
Publication date in RUL:10.01.2018
Views:4508
Downloads:643
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
HUMAR, Mojca, 2017, Vpliv izražanja receptorja za inzulinu podoben rastni dejavnik 1 (IGF1R) na preživetje pri razsejanem nedrobnoceličnem raku pljuč : doktorsko delo [online]. Doctoral dissertation. Ljubljana : M. Humar. [Accessed 31 May 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=99262
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Keywords:oncology, carcinoma non-small-cell lung, receptor IGF type 1, diabetes mellitus type 2, survival rate, immunohistochemistry, biomarkers tumor

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  2. The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
  3. Marketing vinske ceste
  4. Promotion of slovenian wines
  5. Biološki razkis vina
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Mg and K against bunch stem necrosys
  2. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  3. Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir'
  4. Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
  5. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)

Back