Details

Okarakterizacija vina pridelanega iz žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte 'Cipro' v Slovenski Istri : diplomsko delo
ID Savanović, Danijela (Author), ID Rusjan, Denis (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (1,25 MB)
MD5: 945FE60C576BA6CAFFE6E0D414F1FA70
PID: 20.500.12556/rul/28c853c0-a29a-4819-baeb-15ad6819d5e7

Language:Slovenian
Keywords:vinogradništvo, vinska trta, Vitis vinifera L., vino, kakovost, aroma, Cipro
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[D. Savanović]
Year:2010
Number of pages:IX, 41 f.
PID:20.500.12556/RUL-837 This link opens in a new window
UDC:634.85:663.2:543.61(043.2)
COBISS.SI-ID:6276473 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2304
Downloads:382
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
SAVANOVIĆ, Danijela, 2010, Okarakterizacija vina pridelanega iz žlahtne vinske trte (Vitis vinifera L.) sorte “Cipro” v Slovenski Istri : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : D. Savanović. [Accessed 18 April 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=837
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Keywords:viticulture, grapevine, Cipro, quality, aroma, wine

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Analiza notranjega puščanja hidravličnega sistema traktorja
  2. Vpliv tlačnih pulziranj na segrevanje hidravličnega olja
  3. Hidravlična naprava žagine proge za razrez hlodovine
  4. Hidravlična analiza vodovodnega sistema Kostanjevica na Krki
  5. Analiza tlačnih izgub v prenosnikih toplote pasterizatorjev
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Impact cv. Regent on the chemical composition and quality of wine blended with cv. Pinot noir

Back