Details

Status pravice dostopa do odprtega morja v mednarodnem pravu : diplomsko delo
ID Zbačnik, Jana (Author), ID Bučar, Bojko (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window, ID Brglez, Milan (Comentor)

URLURL - Presentation file, Visit http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Zbacnik-Jana.PDF This link opens in a new window

Language:Slovenian
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FDV - Faculty of Social Sciences
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[J. Zbačnik]
Year:2006
Number of pages:90 f.
PID:20.500.12556/RUL-8166 This link opens in a new window
UDC:341.2(043)
COBISS.SI-ID:24994141 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:2426
Downloads:140
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
ZBAČNIK, Jana, 2006, Status pravice dostopa do odprtega morja v mednarodnem pravu : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : J. Zbačnik. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Zbacnik-Jana.PDF
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back