Details

Vpliv toplotne obdelave na mikrostrukturo zlitine iz sistema Al-Si-Mg-Zr : diplomsko delo
ID Oblak, Luka (Author), ID Mrvar, Primož (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

.pdfPDF - Presentation file, Download (2,17 MB)
MD5: C4D037EFDB374C1FA04D099EAC7ACBE4
PID: 20.500.12556/rul/e4a675cf-4e6f-4453-89da-091108c71726

Language:Slovenian
Keywords:zlitina Al-Si-Mg-Zr, toplotna obdelava, homogenizacijsko žarjenje, ohlajevalna hitrost, mikrostruktura
Work type:Final paper
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:NTF - Faculty of Natural Sciences and Engineering
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[L. Oblak]
Year:2015
Number of pages:VI, 36 f.
PID:20.500.12556/RUL-73348 This link opens in a new window
UDC:669.2/.8
COBISS.SI-ID:1562207 This link opens in a new window
Publication date in RUL:04.11.2015
Views:3769
Downloads:538
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
OBLAK, Luka, 2015, Vpliv toplotne obdelave na mikrostrukturo zlitine iz sistema Al-Si-Mg-Zr : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : L. Oblak. [Accessed 23 June 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=73348
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Keywords:Al-Si-Mg-Zr alloy, heat treatment, homogenization, cooling rate, microstructure

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Enološka praksa v pridelavi vina
  2. Biološki razkis vina
  3. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  4. Enološki postopki in analizne metode v vinskem sektorju v luči resolucij OIV
  5. "Sur lies" tehnologija pridelave belih in rdečih vin
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  2. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen
  3. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  4. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  5. Program izvoznega trženja slovenskih vin

Back