Details

Klinični pomen določanja koncentracije zgodnjega prostatičnega karcinomskega antigena 2 pri bolnikih z rakom prostate : [diplomska naloga]
ID Frankovič, Maja (Author), ID Osredkar, Joško (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

URLURL - Presentation file, Visit http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Frankovic_Maja_dipl_nal_2013.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:zgodnji prostatični karcinomski antigen 2, prostatični specifični antigen, benigna hiperplazija prostate, diagnostična uporabnost, zdravljenje raka prostate, tumorski označevalci
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FFA - Faculty of Pharmacy
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[M. Frankovič]
Year:2013
Number of pages:XI, 75 str.
PID:20.500.12556/RUL-71361 This link opens in a new window
UDC:616.65-006-074(043.2)
COBISS.SI-ID:3549041 This link opens in a new window
Publication date in RUL:10.07.2015
Views:2947
Downloads:330
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
FRANKOVIČ, Maja, 2013, Klinični pomen določanja koncentracije zgodnjega prostatičnega karcinomskega antigena 2 pri bolnikih z rakom prostate : [diplomska naloga] [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : M. Frankovič. [Accessed 3 September 2025]. Retrieved from: http://www.ffa.uni-lj.si/fileadmin/datoteke/Knjiznica/diplome/2013/Frankovic_Maja_dipl_nal_2013.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Secondary language

Language:English
Title:The clinical significance of determining the concentration of early prostate cancer antigen 2 in prostate cancer patients

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  2. The influence of malolactic fermentation on quality of Merlot wine
  3. Marketing vinske ceste
  4. Promotion of slovenian wines
  5. Biološki razkis vina
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Mg and K against bunch stem necrosys
  2. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  3. Impact of the manner of vinification on the quality of wine cv. 'Pinot Noir'
  4. Možnosti zmanjšanja kisline v vinu pri sorti Vitis vinifera L. cv. šipon
  5. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)

Back