Details

Evropska konvencija in njen pomen : diplomsko delo
ID Resinovič, Vesna (Author), ID Zajc, Drago (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window

URLURL - Presentation file, Visit http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Resinovic-Vesna.PDF This link opens in a new window

Language:Slovenian
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:FDV - Faculty of Social Sciences
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[V. Resinovič]
Year:2004
Number of pages:98,[12] f.
PID:20.500.12556/RUL-7018 This link opens in a new window
UDC:341.2(4)(043)
COBISS.SI-ID:23362141 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:3676
Downloads:224
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
RESINOVIČ, Vesna, 2004, Evropska konvencija in njen pomen : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : V. Resinovič. [Accessed 1 April 2025]. Retrieved from: http://dk.fdv.uni-lj.si/dela/Resinovic-Vesna.PDF
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Izboljšanje prehranske vrednosti in trajnosti kruha z dodatkom grozdnih tropin in oljčne pogače
  2. Segrevanje snovi z mikrovalovi brez konvekcije
  3. Vpliv dodatka trehaloze na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
  4. Uporaba različnih sevov kvasovk vrste Saccharomyces cerevisiae za pripravo kruha
  5. Vpliv dodatka kislega testa s kaljenimi zrni pire na tehnološke in senzorične lastnosti kruha
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporaba ozona pri pripravi živil
  2. Visokofrekvenčni resonator za 2,2 GHz
  3. SENZORIČNA OCENA KRUHA IZ RŽI (Secale cereale L.), NAVADNE PŠENICE (Triticum aestivum L.) IN SORŽICE (MEŠANICA PŠENICE IN RŽI)

Back