Details

Franc Trček : Problem informacijske (ne)dostopnosti : Zbirka Kiber, FDV, Ljubljana 2003, str. 190, 4900,00 sit
ID Hočevar, Marjan (Author)

URLURL - Presentation file, Visit http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20036hocevar.pdf This link opens in a new window

Language:Slovenian
Work type:Not categorized
Typology:1.19 - Review, Book Review, Critique
Organization:FDV - Faculty of Social Sciences
Year:2003
Number of pages:Str. 1191-1192
Numbering:Let. 40, št. 6
PID:20.500.12556/RUL-6530 This link opens in a new window
UDC:316
ISSN on article:0040-3598
COBISS.SI-ID:22702941 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:1857
Downloads:190
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
HOČEVAR, Marjan, 2003, Franc Trček : Problem informacijske (ne)dostopnosti : Zbirka Kiber, FDV, Ljubljana 2003, str. 190, 4900,00 sit. Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja [online]. 2003. Vol. 40, no. 6, p. 1191–1192. [Accessed 31 May 2025]. Retrieved from: http://dk.fdv.uni-lj.si/tip/tip20036hocevar.pdf
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Record is a part of a journal

Title:Teorija in praksa : revija za družbena vprašanja
Shortened title:Teor. praksa
Publisher:Visoka šola za politične vede, Visoka šola za politične vede, Visoka šola za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za sociologijo, politične vede in novinarstvo, Fakulteta za družbene vede
ISSN:0040-3598
COBISS.SI-ID:763652 This link opens in a new window

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Vrednotenje cvička z oznako PTP
  2. Trg z grozdjem in vinom v Sloveniji in Evropski uniji
  3. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  4. Trg z grozdjem in vinom v luči pristopa Slovenije k Evropski uniji
  5. Osnovne kemijske in senzorične analize mošta in vina
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  2. Vpliv tretiranja vinske trte s plinskim ozonom in UVB-svetlobo na vsebnost fenolnih snovi v grozdju sorte 'Cabernet Sauvignon' (Vitis vinifera L.)
  3. Mg and K against bunch stem necrosys
  4. Vpliv interaktivnih kvasovk na fizikalno-kemijsko sestavo in kakovost rdečega vina 'Merlot'
  5. Vpliv cv. Regent na kemijsko sestavo in kakovost vina v zvrsteh s cv. Modri pinot

Back