Details

Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo
ID Polda, Barbara (Author), ID Štampar, Franci (Mentor) More about this mentor... This link opens in a new window, ID Veberič, Robert (Comentor)

.pdfPDF - Presentation file, Download (383,27 KB)
MD5: DD4BAB4F67265218DED4CFB9F3671C22
PID: 20.500.12556/rul/b5264fe8-0b80-43a1-9f4d-d7e080f8d198

Language:Slovenian
Keywords:sadjarstvo, oreh, Juglans regia, plodiči, rastlinske sorte, Franquette, Elite, fenol, topila, metanol, etanol
Work type:Undergraduate thesis
Typology:2.11 - Undergraduate Thesis
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:[B. Polda]
Year:2008
Number of pages:X, 31 f.
PID:20.500.12556/RUL-400 This link opens in a new window
UDC:634.51:547.56:66.061(043.2)
COBISS.SI-ID:5526137 This link opens in a new window
Publication date in RUL:11.07.2014
Views:3404
Downloads:425
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
POLDA, Barbara, 2008, Vsebnost fenolov v plodičih oreha (Juglans regia L.) : diplomsko delo [online]. Bachelor’s thesis. Ljubljana : B. Polda. [Accessed 31 May 2025]. Retrieved from: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=eng&id=400
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Kemijske analize in postopki čiščenja vina
  2. Biološki razkis vina
  3. Enološka praksa v pridelavi vina
  4. Barrique tehnologija pridelave belih in rdečih vin
  5. Enološka sredstva in dovoljeni tehnološki postopki pri pridelavi vina
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Spektrofotometrično določanje barve rdečih primorskih vin
  2. Characterization of Slovenian wines using multidimensional data analysis from simple enological descriptors
  3. Stabilnost klorantraniliprola v vinogradu
  4. Predlog zaščite geografskega porekla Goriška Brda v okviru Evropske unije
  5. Vpliv embalaže in skladiščnih pogojev na vsebnost fenolnih spojin v vinih Modri Pinot in Zelen

Back