Details

Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem
ID Požrl, Tomaž (Author), ID Hofer, Andrej (Narrator), ID Dacinger, Renata (Editor)

URLURL - Presentation file, Visit http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/ This link opens in a new window

Language:Slovenian
Keywords:pekovski izdelki, kruh, obstojnost živil, mikrovalovi, senzorične lastnosti
Work type:Not categorized
Typology:3.11 - Radio or Television Event
Organization:BF - Biotechnical Faculty
Place of publishing:Ljubljana
Publisher:Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija
Year:2012
PID:20.500.12556/RUL-37074 This link opens in a new window
UDC:664.6:664.8.03
COBISS.SI-ID:4198264 This link opens in a new window
Publication date in RUL:10.07.2015
Views:2549
Downloads:304
Metadata:XML DC-XML DC-RDF
:
POŽRL, Tomaž, 2012, Podaljševanje trajnosti kruha z mikrovalovi : sodelovanje v oddaji Dobra ura z Andrejem. [online]. Ljubljana : Radiotelevizija Slovenija, TV Slovenija, 2012. [Accessed 27 March 2025]. Retrieved from: http://tvslo.si/predvajaj/dobra-ura/ava2.152967394/
Copy citation
Share:Bookmark and Share

Similar documents

Similar works from RUL:
  1. Transformacija oskrbovalne verige s pomočjo veriženja blokov
  2. Sklepanje pogodb s tehnologijo veriženja podatkovnih blokov
  3. Tehnologija veriženja blokov v oskrbovalni verigi podjetja Strip's d.o.o.
  4. Izzivi uvedbe tehnologij veriženja blokov v oskrbnih verigah v prehrambni industriji
  5. Mikrostoritve v decentraliziranem okolju
Similar works from other Slovenian collections:
  1. Uporabnost tehnologije veriženja podatkovnih blokov s poudarkom na mnenju in pričakovanjih skupnosti
  2. Tehnologija veriženja podatkovnih blokov v turizmu: ozaveščenost in vpliv
  3. Uporaba tehnologije veriženja blokov za najem avtonomnih vozil

Back